FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Meer te halen uit loopacties Guidetti’

Feyenoord-trainer Ronald Koeman vertelde zaterdagochtend in Rotterdam dat hij weet dat er meer uit de loopacties van John Guidetti is te halen. De Zweed wordt tot het eind van dit seizoen gehuurd van Manchester City en heeft zich in korte tijd al ontpopt tot een van de publiekslievelingen van de Feyenoord-aanhang.

“Roy Makaay (spitsentrainer Feyenoord, red.) zei deze week nog dat Guidetti geweldige loopacties heeft”, begon Koeman tegenover het Algemeen Dagblad. “Als Makaay – zelf een meester in het vrijlopen – dat al zegt, is er dus meer mogelijk. Het gaat vaak om een fractie van een seconde.”

Volgens de keuzeheer is het van belang dat het middenveld van de Rotterdammers goed op Guidetti let. “Ziet de middenvelder het en speelt hij op tijd. Soms is de ruimte er een seconde later al niet meer. Als wij Guidetti op het juiste moment aanspelen, kan dat in de laatste tien wedstrijden een beslissende factor zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *