FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Gill Swerts hoopt op buitenlands avontuur’

Gill Swerts hoopt op een transfer naar het buitenland. De vleugelverdediger moet vertrekken bij Feyenoord, omdat zijn aflopende contract niet wordt verlengd.

Swerts heeft het erg naar zijn zin bij Feyenoord: “Voor mij is Feyenoord de mooiste club van Nederland. Het is lastig voor mij om te vertrekken, maar ik heb hier een mooie tijd gehad,” aldus de verdediger in gesprek met RTV Rijnmond.

Swerts zou graag in een ander land aan de slag gaan:”Ik hoop op een avontuur in het buitenland. De Bundesliga en het Championship zijn mooie competities. Nederland is voor mij zo goed als uitgesloten. Ik heb hier zestien jaar gespeeld en ben toe aan iets nieuws.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *