Vermeulen laakt Feyenoord: ‘Gedraagt zich op geen enkele manier als een vakman’

Arno Vermeulen maakt zich zorgen om Feyenoord en Jean-Paul Boëtius. Volgens de analist en commentator van de NOS heeft het elftal van Giovanni van Bronckhorst niet alleen een kwaliteitsprobleem, maar ook een mentaliteitsprobleem. Feyenoord verloor zondagmiddag de eerste competitiewedstrijd tegen De Graafschap met 2-0.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vermeulen laakt Feyenoord: ‘Gedraagt zich op geen enkele manier als een vakman’

Arno Vermeulen maakt zich zorgen om Feyenoord en Jean-Paul Boëtius. Volgens de analist en commentator van de NOS heeft het elftal van Giovanni van Bronckhorst niet alleen een kwaliteitsprobleem, maar ook een mentaliteitsprobleem. Feyenoord verloor zondagmiddag de eerste competitiewedstrijd tegen De Graafschap met 2-0.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!