FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Clubiconen Feyenoord nemen bij Kuip afscheid van Wim Jansen

Van Jan Boskamp en Rob Jacobs tot Peter Bosz en Gaston Taument: oud-spelers en iconen van Feyenoord brengen zaterdagmiddag een laatste groet aan de deze week overleden Wim Jansen. De 75-jarige clubicoon is 75 jaar geworden. Bij De Kuip wordt de uitvaart gehouden en kunnen fans afscheid nemen.

Eén gedachte over “Clubiconen Feyenoord nemen bij Kuip afscheid van Wim Jansen

  1. Ik heb als supporter vele mooie herinneringen aan het Feyenoord van 1955 tot en met 1990, daarna steeds minderik heb alle uit en thuiswedstrijden gezien van het Feijenoord van Wim Jansen in het jaar dat ze de Europacup gewonnen hebben, ben zelfs in de kleedkamer in Warschau geweest.

    Wim Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *