FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord richting finale: contact met Vitesse en trainingskamp

Bij Feyenoord is men niet erg bezig met de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, komende zondag thuis tegen FC Twente. Alle ogen zijn na het veiligstellen van plek drie al lang gericht op de finale van de Conference League tegen AS Roma. Toch kan de wedstrijd van zondag volgens trainer Arne Slot juist heel belangrijk zijn in die aanloop. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Feyenoord richting finale: contact met Vitesse en trainingskamp

Bij Feyenoord is men niet erg bezig met de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, komende zondag thuis tegen FC Twente. Alle ogen zijn na het veiligstellen van plek drie al lang gericht op de finale van de Conference League tegen AS Roma. Toch kan de wedstrijd van zondag volgens trainer Arne Slot juist heel belangrijk zijn in die aanloop. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.