FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord binnen drie jaar terug in top 4 van Nederland’

Martin van Geel had zich wel een beter begin bij Feyenoord kunnen wensen. De technisch directeur zag Georginio Wijnaldum en trainer Mario Been vertrekken en bovendien wil Leroy Fer nog altijd naar FC Twente. Van Geel hoopt ondanks alles dat hij wel zal slagen bij de Rotterdammers, die over drie jaar structureel in de top vier en Europa moeten spelen, benadrukt hij.

“Dat is mijn doelstelling, mijn overtuiging ook”, zegt de sportbestuurder in Voetbal International. “We hebben een vijfjarenplan en willen in die termijn terug naar de top van Nederland. Ik weet dat er niet zoveel nodig is om een volgende stap te kunnen maken, maar geef me die drie jaar. Ik kan het niet in een paar maanden, ik ben geen tovenaar, maar je mag me afrekenen over drie seizoenen. En als het dan niet is gelukt, ken ik het mechanisme. Dan ben ik weg.”

De nummer tien van het afgelopen seizoen hoopt de weg naar boven in te slaan met Ronald Koeman aan het roer. De coach sloot zijn spelersloopbaan in De Kuip af en is volgens verschillende media bijna akkoord over een samenwerking met Feyenoord. Vooralsnog bevestigt of ontkent de club niets via de officiële kanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *