FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Giovanni van Bronckhorst in technische staf van Feyenoord’

Giovanni van Bronckhorst was het niet eens met de wegstemming van trainer Mario Been, maar de voormalig voetballer zal wel een rol gaan spelen in de nieuwe technische staf van Feyenoord, meldt De Telegraaf.

Van Bronckhorst dreigde even met een vertrek, net als assistent-trainer Leon Vlemmings en Patrick Lodewijks, trainer van de keepers. Met de waarschijnlijke aanstelling van Ronald Koeman als nieuwe trainer, heeft Van Bronckhorst de motivatie gevonden om mee te werken aan de wederopbouw van ‘zijn’ Feyenoord. Welke rol de voormalig vleugelverdediger gaat spelen bij de technische staf is nog niet duidelijk.

Naast Van Bronckhorst zal ook Jean-Paul van Gastel toetreden tot de technische staf van de Rotterdammers. De jonge oefenmeester is in beeld als vervanger van Vlemmings. Met het trio Koeman, Van Bronckhorst en Van Gastel haalt Feyenoord een vracht aan ervaring binnen, ze speelden overigens samen in de Kuip. Tussen 1995 en 1997 stonden de drie trainers als voetballer onder contract bij Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *