FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ronald Koeman tekent vandaag bij Feyenoord’

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Ronald Koeman gepresenteerd wordt als nieuwe trainer van Feyenoord. De 48-jarige trainer heeft gisteren vanuit zijn vakantieadres in Portugal telefonisch contact gehad met de club en kwam daar mondeling een eenjarige verbintenis overeen. Hij wil jeugdtrainer Jean-Paul van Gastel als assistent-trainer.

Eerst was Louis van Gaal de topkandidaat, die liet al snel doorschemeren geen interesse te hebben in Feyenoord. De bedoeling is dat Koeman, die dolenthousiast is over een terugkeer bij Feyenoord, aankomende maandag voor de groep staat als nieuwe hoofdtrainer. De voormalig trainer van onder meer Ajax en PSV speelde tussen 1995 en 1997 voor de Rotterdammers.
Koeman gaat een contract voor een seizoen tekenen bij Feyenoord. Het reden van het korte contract is dat beide partijen willen aankijken of de samenwerking wel bevalt. Na zijn eerste jaar wordt bekeken of hij een langere verbintenis krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *