FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

FC Twente meldt zich opnieuw voor Leroy Fer

Volgens het Algemeen Dagblad is de clubleiding van FC Twente van plan om zich komend weekend opnieuw te melden bij Feyenoord om een overgang van Leroy Fer te bespreken. Hoewel eerdere onderhandelingen op niets uitliepen, blijft Twente hopen dat de middenvelder naar Enschede komt.

Intussen weet Twente dat Fer zelf dolgraag naar de club wil komen. “Ik wil naar FC Twente, dat heb ik al vaker verteld”, zegt Fer. “Maar het is iets tussen de clubs, ik kan er zelf weinig aan doen.”

Het struikelblok is momenteel de transfersom die Feyenoord voor de middenvelder vraagt. De Rotterdammers mikken op eenzelfde vergoeding als men bij de transfer van Georginio Wijnaldum naar PSV ontving. Twente wil voorlopig echter niet verder gaan dan twee miljoen euro. Dit weekend zullen beide clubs opnieuw met elkaar om de tafel gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *