FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord mag na één lucratieve verkoop de transfermarkt op’

De financiële situatie van Feyenoord is aan de betere hand en dat zorgt er voor dat de deur weer op een kier staat om zelf actief zaken te doen op de transfermarkt. In de praktijk moet de club echter nog altijd pas op de plaats maken, maar is er wel licht aan het einde van de tunnel.

Feyenoord heeft nog minimaal een lucratieve verkoop nodig om zich weer serieus op de transfermarkt te begeven. Dat werd deze week duidelijk nadat de club om uitleg had gevraagd aan de licentiecommissie. Tot op heden mocht de onder curatele staande club geen transfersommen betalen om nieuwe spelers vast te leggen, meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

In theorie zou dit zeker wel mogelijk zijn, maar elke euro die de club momenteel uit zou geven, zou Feyenoord aan het einde van het seizoen op kunnen breken in de pogingen om succesvol te saneren. Algemeen directeur Eric Gudde verwoordt de huidige situatie als volgt: “De spelregels zijn ons duidelijk. Gezien het keurslijf aan spelregels zal het lastig zijn een transfer te realiseren.”

“Het mag de schuldsanering immers niet bijten. Dat wil zeggen, elke beschikbare euro kun je maar één keer uitgeven. Overigens verschuiven deze panelen geregeld, onder andere door de recente trainerswisseling, maar ook door mogelijke uitgaande transfers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *