FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leon Vlemmings per direct weg bij Feyenoord

Feyenoord heeft per direct afscheid genomen van assistent Leon Vlemmings. De clubleiding van Feyenoord heeft met het aanstellen van Ronald Koeman als nieuwe trainer besloten dat Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel de nieuwe assistenten worden. Zodoende is er geen plek meer voor Vlemmings.

Over keeperstrainer Patrick Lodewijks moet nog een oordeel worden geveld. Mogelijk blijft de oud-doelman, net als onder Mario Been, keepperstrainer bij de Rotterdammers.

Vlemmings en Lodewijks spraken direct na het ontslag van Been hun onvrede over de gang van zaken bij Feyenoord. De assistenten gaven te kennen op meer steun te hebben gerekend bij de directie. Technisch directeur Martin van Geel en algemeen directeur Eric Gudde gingen niet in tegen de wens van de spelersgroep afscheid te nemen van Been.

Saillant aan het vertrek van Vlemmings is, dat Feyenoord in 2008 op voorspraak van toenmalig coach Gertjan Verbeek ruim drie ton betaalde aan NAC Breda voor de assistent-trainer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *