FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman superblij met Feyenoord

Op Sinterklaasavond 2009 kreeg Ronald Koeman te horen dat AZ niet meer met hem verder wilde. De Zaankanter zat sindsdien zonder club, maar donderdag maakte Feyenoord bekend dat hij de nieuwe hoofdcoach wordt in Rotterdam. Koeman toont zich zeer verguld met de aan hem geboden kans. “Overbodig om te zeggen dat Feyenoord voor mij een geweldige club is om de draad als hoofdtrainer weer op te pakken”, laat de oud-speler dankbaar weten

Koeman werd als trainer van Ajax en PSV kampioen van Nederland en won met AZ de Johan Cruijff Schaal. Eremetaal winnen met Feyenoord zou ook schitterend zijn, maar gezien de positie van de volksclub ziet het er niet naar uit dat dat snel gebeurt. “Er zit volop kwaliteit en talent in deze jonge selectie. Met de spelers en de hele club deel ik de brandende ambitie om te laten zien dat we veel meer kunnen dan uit het recente verleden is gebleken”, laat Koeman strijdbaar weten.

De nieuwe coach van Feyenoord krijgt Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel als assistenten. Technisch directeur Martin van Geel stelt vertrouwen in het drietal. “De gesprekken zijn de afgelopen dagen zeer voortvarend verlopen. Veelzeggend en mooi is dat we het nauwelijks over geld hebben gehad, maar voornamelijk over de ambitie die Feyenoord en Ronald delen om ons te revancheren na mindere resultaten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *