FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Anouar Hadouir verruilt Roda JC voor Alemannia Aachen’

De Nederlandse enclave bij Alemannia Aachen zal wederom uitgebreid worden. Nadat eerder deze zomer Boy Waterman en Bas Sibum de overstap maakten naar de club uit de 2. Bundesliga voegt Anouar Hadouir zich daar nu bij. De aanvaller heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan de Duitsers, meldt De Telegraaf.

De 28-jarige Hadouir kon transfervrij de overstap maken van Roda JC naar Alemannia Aachen, aangezien hij zijn contract bij de Limburgers niet wenste te verlengen. Zondag zal de aanvaller gepresenteerd worden bij zijn nieuwe werkgever, waarna maandag nog de medische keuring op het programma staat.

De oud-speler van Willem II had deze zomer de clubs voor het uitkiezen. Zo hengelden onder meer Middlesbrough en Feyenoord naar de diensten van de Brabander. Nadat Aachen zich had gemeld via technisch directeur Erik Meijer liet de aanvaller nog weten ‘even te willen wachten met zijn beslissing’, maar uiteindelijk wist Meijer de behendige aanvaller toch te overtuigen de overstap te maken naar Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *