FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord heeft een speciaal plekje in mijn hart’

Gianni Zuiverloon is deze zomer begonnen aan een nieuw avontuur in zijn voetballoopbaan, de verdediger tekende een contract bij het Spaanse Real Mallorca. Ooit hoopt hij echter weer in het shirt van Feyenoord te spelen.

Met zijn overstap naar Mallorca kan Zuiverloon zich opmaken voor enkele mooie duels. “In Bernabeu en Nou Camp. Die zie ik vooral als bonus”, zegt de verdediger in gesprek met De Telegraaf. “Met WBA heb ik tegen Manchester United en Chelsea gespeeld. Die wedstrijden zijn prachtig, maar niet de meest belangrijke van het seizoen. Juist tegen de andere ploegen moet je punten pakken.”

Na Spanje is het misschien tijd voor een terugkeer naar Nederland, ooit hoopt Zuiverloon te spelen in het shirt van Feyenoord. “Natuurlijk was de manier waarop ik weg moest niet leuk, maar ik heb mijn hele jeugdopleiding daar genoten. De club zit voor altijd in mijn hart”, zegt Zuiverloon. De verdediger merkte dat goed tijdens het afgelopen seizoen. “De slechte resultaten doen me echt pijn.”

Zuiverloon ziet Real Mallorca ook niet als tussenstap in zijn loopbaan. “Zo heb ik bij West Brom gedacht en daarmee zette ik mezelf te veel onder druk. Ik wil nu van wedstrijd tot wedstrijd kijken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *