FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Van Gastel blij met geweldige kans bij Feyenoord’

Jean-Paul van Gastel stond vrijdagavond als hoofdtrainer langs het veld bij SC Veendam-Feyenoord. Vanaf maandag gaat de voormalig voetballer verder als assistent van Feyenoord-trainer Ronald Koeman.

“Dit is voor mij persoonlijk een geweldige kans”, zegt Van Gastel tegenover het Algemeen Dagblad. “Ik besef dat de ontstane situatie voor andere mensen veel minder leuk is, maar ik zie het als een geweldige kans.”

“Ik las de laatste dagen dat ik in beeld was voor een functie in de technische staf”, vervolgt Van Gastel zijn verhaal. “In eerste instantie ook als hoofdcoach, maar ik ben realistisch genoeg om te begrijpen dat Ronald Koeman de ideale eerste man is. Ik heb vrede met deze uitkomst. En ik heb heel veel zin om Ronald dit seizoen te ondersteunen. We gaan de schouders eronder zetten.”

Van Gastel speelde kort samen met Koeman en Giovanni van Bronckhorst, de andere assistent. “Ik weet nog goed dat ik bij Feyenoord samenspeelde met Ronald. Ik heb toen zoveel van hem geleerd. Ronald zegt dat Feyenoord dit seizoen kan verrassen en daar sluit ik mij volledig bij aan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *