FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leroy Fer zet transfer uit zijn hoofd

Leroy Fer verwacht ook komend seizoen te spelen voor Feyenoord. De middenvelder wil graag naar FC Twente vertrekken, maar denkt niet dat het nog van een transfer komt.

Feyenoord vraagt namelijk vijf miljoen euro voor Fer, terwijl FC Twente niet verder wil gaan dan twee miljoen euro. Door het enorme verschil in vraag en aanbod gaf de middenvelder vrijdag tegenover het Algemeen Dagblad aan dat hij niet langer meer op een transfer rekent.

“Ik concentreer mij op Feyenoord”, zei Fer tegenover het AD. De middenvelder liet eerder al weten nog niet naar het buitenland te vertrekken, terwijl hij ook aangaf dat Feyenoords aartsrivaal Ajax geen optie voor hem was. De laatste Nederlandse topclub, PSV, heeft geen belangstelling getoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *