FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord kan Miyaichi dit seizoen vergeten’

Ryo Miyaichi keert hoogst waarschijnlijk niet meer terug bij Feyenoord. De aanvaller, die vorig seizoen voor een half jaar werd gehuurd van Arsenal, heeft het prima naar zijn zin in Londen en wil daar het liefst blijven. Manager Arsene Wenger wil de Japanner in de voorbereiding de kans geven om zich te bewijzen.

Of Miyaichi open staat voor een uitleenbeurt, wilde hij niet kwijt. “Ik weet het niet, ik zie nog niets. Maar als ik de kans krijg, blijf ik hier. Ik wil nu voor Arsenal spelen,” vertelde de Japanner in de interview.

Afgelopen zaterdag speelde Miyaichi een kwartier mee in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen FC Köln. Onder meer Theo Walcott sprak na de wedstrijd zijn bewondering uit over de snelle Japanner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *