FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord gaat geen grote aankopen doen

Feyenoord zal deze zomer geen grote rol van betekenis spelen op de Nederlandse transfermarkt. Technisch directeur Martin van Geel liet zondag weten dat er geen grote aankopen verwacht hoeven te worden.

“We maken ons geen illusies. Als we nog wat doen op de transfermarkt, dan alleen iets in de marge”, is Van Geel duidelijk in gesprek met NUSport. De KNVB heeft Feyenoord toestemming gegeven spelers te kopen, mits de geïnvesteerde transfersom later in het seizoen terugverdiend kan worden.

Omdat Feyenoord volgend seizoen zwarte cijfers moet schrijven om de proflicentie niet in gevaar te laten komen, wil Van Geel geen enkel risico nemen. “Het is de vraag of je in onze situatie nog spelers moet willen kopen. Daarover gaan we ons nu intern beraden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *