FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Robin van Persie wijst aanbieding van Real Madrid af

Robin van Persie speelt ook volgend seizoen voor Arsenal. De spits werd de afgelopen dagen in Spanje veelvuldig gelinkt aan Real Madrid, maar ziet geen heil in een vertrek uit Londen.

José Mourinho zag in Van Persie de ideale aanvulling op zijn voorhoede, maar kan de komst van de Nederlander vergeten. De international wil eerst nog een belangrijke prijs winnen met Arsenal voordat hij gaat nadenken over een transfer naar een andere club, vertelt hij The Daily Star.

“In de tweede seizoenshelft van vorig seizoen maakte ik achttien doelpunten, dus ik denk dat dit een erg goed jaar voor mij kan worden”, aldus Van Persie. “Ik wil prijzen winnen maar dat lukt natuurlijk niet zomaar. Deze zomer was er geen EK of WK dus we kunnen ons heel goed voorbereiden.”

Door het afhaken van Van Persie komt Sergio Agüero weer serieus in beeld bij Real Madrid. De Argentijnse spits van Atlético Madrid lijkt echter op weg naar Manchester City. Ook Emmanuel Adebayor en Neymar zijn nog serieus in beeld bij De Koninklijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *