FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord meldt zich voor Nordin Amrabat’

Nordin Amrabat heeft over belangstelling niet te klagen. De aanvaller van Kayserispor zou in de belangstelling van Galatasaray en Vitesse staan. Ook Feyenoord zou interesse hebben in de voormalig speler van PSV en VVV-Venlo.

De 24-jarige buitenspeler acht de kans klein dat hij naar Feyenoord verkast. “Feyenoord wil me ook, maar dat ligt veel moeilijker met de transfersom. Ik denk dat de transfersom wel zeven of acht miljoen euro bedraagt”, vertelt de vleugelaanvaller in De Telegraaf.

Kayserispor nam Amrabat in januari van dit jaar voor ongeveer anderhalf miljoen euro over van PSV. De aanvaller kwam niet meer voor in de plannen van Fred Rutten. De Eindhovenaren hebben een doorverkooppercentage bedwongen bij een verkoop van Amrabat en kan dus nog aardig wat geld verdienen aan een transfer van de voorhoedespeler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *