FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Romeo Castelen maakt rentree na 657 dagen bij HSV

Romeo Castelen heeft zijn rentree gemaakt in het shirt van het Duitse Hamburger SV. De voormalig speler van Feyenoord maakte na twee jaar afwezigheid zijn opwachting in een vriendschappelijk toernooi in Zwolle.

Castelen, die tussen 2004 en 2007 bij Feyenoord speelde, kwam tegen de amateurs van Berkum en eerstedivisionist FC Zwolle in actie. De 28-jarige speler werd in de afgelopen jaren geplaagd door blessureleed. Hij kampte vooral met spierblessures.

Rotterdammer Jeffrey Bruma kwam niet in actie tijdens het oefentoernooi van zijn Duitse werkgever bij hoofdklasser Berkum. De verdediger, die in de jeugd bij Feyenoord speelde, heeft een achillespeesblessure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *