FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Robin Nelisse hoopt rentree te maken in de Eredivisie

Robin Nelisse hoopt op een nieuwe club in de Eredivisie. De oud-spits van onder meer AZ, FC Utrecht en Feyenoord is nog altijd ambitieus. Maar eerst wil hij volledig herstellen van een blessure.

De aanvaller kampt met een knieblessure. Een operatie moest er enkele maanden terug aan te pas komen om de klachten te verhelpen. Met zijn werkgever Red Bull Salzburg kwam hij in januari tot overeenstemming over het ontbinden van zijn doorlopende contract. Nelisse hoopt nu op een nieuwe club.

“Ik wilde begin juli fit zijn, maar dat lukte niet. Het gaat wel steeds beter met mijn knie”, zegt Nelisse in NUsport. De spits hoopt op een terugkeer in de Eredivisie. “Ik wil graag blijven voetballen, maar dan moet mijn knie helemaal in orde zijn.”

“Tot die tijd hoeft mijn zaakwaarnemer me niet te bellen. Ik heb goede hoop dat ik in augustus fit ben en dan kan gaan trainen bij een leuke Eredivisie-ploeg. Met mijn ervaring kan ik voor de nodige clubs van waarde zijn”, aldus Nelisse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *