FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord sloeg bod van tien miljoen af’

Jonathan de Guzman heeft tegenover Eredivisie Live bevestigd dat hij drie jaar geleden wel degelijk de overstap van Feyenoord naar Manchester City had kunnen maken als de Rotterdamse club daaraan had meegewerkt.

De Canadees, die momenteel speelt bij het Spaanse Real Mallorca, vertelde dat hij persoonlijk al rond was met de ambitieuze tweede club uit Manchester. Volgens De Guzman nam Feyenoord geen genoegen met een bod van tien miljoen euro, waardoor hij in Rotterdam bleef. Dit staat in schril contrast met de berichtgeving uit de kant van Feyenoord waarbij continu volgehouden wordt dat er nooit contact is geweest met Manchester City.

Een jaar na dit debakel, waarvoor niemand verantwoordelijkheid lijkt af te willen leggen, vertrok de middenvelder transfervrij bij Feyenoord. Hij begint nu aan zijn tweede seizoen in Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *