FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Inter wil Castaignos verhuren aan Genoa’

Internazionale wil Luc Castaignos graag betrekken in een ruil met Genoa-aanvaller Rodrigo Palacio. Genoa twijfelt echter openlijk of de voormalige Feyenoorder de juiste pasmunt is.

Inter-coach Gian Piero Gasperini wil de Argentijn Palacio graag toevoegen aan zijn selectie. De voormalige werkgever van de huidige Inter-oefenmeester verlangt echter wel een aanvaller terug. De Milanezen willen het liefst Castaignos ervaring en speelminuten op laten doen bij Genoa, maar de technische staf van de middenmoter wil graag een aanvaller die garant staat voor minimaal tien tot vijftien treffers. Een spits zonder Serie A-ervaring is voor Genoa een te groot risico.

Trainer Alberto Malesani zet liever zijn zinnen op de meer ervaren aanvallers Goran Pandev en Diego Milito. Pandev liet al weten niet naar Genoa te willen vertrekken, Milito – die al twee keer eerder onder contract stond bij Genoa – wil eerst weten wat zijn toekomstperspectief bij Inter is. Voor Genoa, waar ook de van FC Groningen gekomen Andreas Granqvist onder contract staat, is de Argentijn een goed alternatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *