FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

El Ahmadi blij met Ronald Koeman

De komst van trainer Ronald Koeman is een goede zaak voor Feyenoord, zo stelt Karim El Ahmadi. Ook het perspectief van de Marokkaan is positieve zin verandert. Terwijl hij onder Mario Been nauwelijks aan spelen toekwam, is er in De Kuip weer toekomst voor El Ahmadi.

De speler die in 2008 voor 5 miljoen euro FC Twente verruilde voor Feyenoord belandde vorig seizoen zelfs op de tribune. Uiteindelijk werd hij een half jaar verhuurd aan het Arabische Al Ahli. De relatie tussen Been en El Ahmadi was vertroebeld. Inmiddels is alles anders. “De trainingen zijn nu anders,” zegt El Ahmadi in het AD. “Met veel voetbal en druk zetten bij balverlies. Dat is waar we heen moeten dit seizoen. Koeman zit er bovenop, daar waren we aan toe.”

El Ahmadi is blij dat hij zich weer voor 100 procent kan richten op Feyenoord. “Hier wil ik laten zien wat ik kan en dat ik hoor te spelen. Daar heb ik zin in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *