FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord-fans heffen Varkenoordgroep op

Fans van Feyenoord hebben De Varkenoordgroep, een kritische en breed samengestelde afvaardiging van de Feyenoord-fans opgeheven. Het platform bestond pas tien maanden en werd opgericht namens de fans om de praten met de directie en investeerders van Feyenoord. Donderdag meldde de groep dat zijn taak er op zit en dat de vertegenwoordigde supportersgroepen hun eigen weg gaan.

De Varkenoordgroep pleitte onder meer voor het aftreden van diverse leden van de Raad van Commissarissen en directieleden. De kritiek leidde onder andere het vertrek van technisch directeur Leo Beenhakker en het aangekondigde afscheid van financieel directeur Onno Jacobs.

Eric Gudde (algemeen directeur), Mark Koevermans (commercieel directeur) en Dick van Well (voorzitter rvc), die ook hevig onder vuur staan bij de Varkenoordgroep, zijn nog steeds in functie. Toch vindt het platform dat het doel is bereikt. “De beloofde openheid en transparantie is waargemaakt, uit clubbelang”, meldde het overlegplatform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *