FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Dit Feyenoord is bijzonder talentvol’

Ronald Koeman stapte donderdagmiddag net als vier aanwinsten uit de helikopter tijdens de jaarlijkse open dag van Feyenoord. De nieuwe coach van de Rotterdamse club had hoopvolle woorden voor de eigen achterban.

“Het elftal is bijzonder talentvol”, oordeelde Koeman kort nadat hij uit de helikopter was gestapt, bericht de officiële website van Feyenoord. “Iedereen heeft er ontzettend veel zin in en we zijn klaar voor aanstaande zondag. We hopen dat de wedstrijd tegen Málaga het begin wordt van een mooi seizoen.”

Naast Koeman stapten ook Kaj Ramsteijn, Jordy Clasie, Miquel Nelom en Guyon Fernandez uit de helikopter. Het viertal speelde vorig seizoen nog voor stadsgenoot Excelsior, waaronder een aantal op huurbasis.

De officiële presentatie ging gepaard met veel vuurwerk. Ook Erwin Mulder was dat niet ontgaan. “We gaan vlammen. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in het komende seizoen. De spelersgroep is jong en talentvol”, aldus de doelman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *