FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord gaat bieden op Lex Immers’

Feyenoord doet er deze zomer alles aan om Lex Immers los te weken bij zijn huidige club ADO Den Haag. Bij gebrek aan een echte volksheld moet Immers dé nieuwe John de Wolf van de Rotterdamse Stadionclub worden. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Hoewel Martin van Geel niet wil reageren op namen, laten bronnen vanuit De Kuip weten dat Feyenoord zich op korte termijn tot ADO zal wenden. Kenners weten volgens het AD dat Immers de mogelijkheid om voor Feyenoord te spelen zeker zou aangrijpen.

“Ik ben ambitieus, zit niet aan ADO vast,” liet de middenvelder annex aanvaller eerder optekenen. Bovendien is de teleurstelling bij Immers dat ADO naar alle waarschijnlijkheid Europa niet ingaat na de 3-0 nederlaag tegen het Cypriotische Omonia Nicosia groot.

Bij het Legioen zou Immers een potje kunnen breken. Met zijn ongeëvenaarde inzet in het veld en de anti-Ajax-gevoelens die hij met de Feyenoord-aanhang deelt, zou hij de nieuwe cultheld van De Kuip kunnen worden. Immers heeft nog een tweejarig contract bij ADO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *