FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

ASR geeft fans mogelijkheid om teksten te plaatsen in stadion

Hoofdsponsor ASR geeft Feyenord-fans de mogelijkheid om komend voetbalseizoen bij thuiswedstrijden de teksten op de reclameborden langs het veld te vullen.

Bij de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen start ASR met de campagne ‘Wij geven het legioen de ruimte’. Met deze campagne stelt ASR haar reclameborden langs het voetbalveld in De Kuip beschikbaar aan Feyenoord fans om hun club te steunen met supportkreten. Vanaf 28 juli vullen de Feyenoord fans de inhoud van de reclameborden van ASR in De Kuip. De meest originele en positieve supportkreten van fans krijgen de voorkeur boven commerciële boodschappen en worden op de ASR boarding geplaatst. Elke thuiswedstrijd komen 32 verschillende supportkreten inclusief afzender voorbij. Feyenoord fans kunnen hun persoonlijke supportkreet achterlaten op www.asr.nl/feyenoord en zien direct hoe de kreet er op de borden langs het voetbalveld in De Kuip uit zal zien. Bovendien maken ze hiermee kans op een originele Feyenoord fiets. Elke thuiswedstrijd verloot ASR tien Feyenoord fietsen onder de afzenders van de supportkreten. Feyenoord fans kunnen vanaf de Open Dag van Feyenoord op 28 juli, via de actiepagina hun aanmoedigingen insturen. Om het enthousiasme onder Feyenoord fans verder te verspreiden kan men via Facebook, Hyves en Twitter de supportkreet delen met vrienden. Het insturen van supportkreten kan tot en met 18 december 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *