FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Mario Been: ‘Vertrek doet nog steeds pijn’

Mario Been vindt het nog steeds erg jammer dat hij moest vertrekken bij Feyenoord. Het meerendeel van de spelers had geen vertrouwen meer in de oefenmeester. De trainer had het er in het begin erg moeilijk mee en besloot meteen naar Spanje af te reizen voor een korte vakantie.

“Het leven gaat door, hoewel mijn vertrek nog steeds pijn doet. Ik kan het wel steeds beter een plekje geven”, vertelt Been, die eerder ook trainer van NEC en Excelsior was, tegenover De Telegraaf.
Been kan het desondanks nog niet echt begrijpen waarom de spelers het vertrouwen in hem hadden verloren. “Er blijven voor mij veel vragen bestaan en hopelijk krijg ik daar ooit nog eens antwoorden op”, besluit Been, die binnenkort aan de slag zal gaan als analist bij Eredivisie Live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *