FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Mario Been vindt nieuwe baan

Mario Been is het komend seizoen samen met Kenneth Perez en Arnold Bruggink de vaste analist van voetbalzender Eredivisie Live. De vertrokken trainer van Feyenoord heeft wel bedongen dat hij bij een mooi trainersaanbod vrij is om te vertrekken. Tevens verschijnt hij tienmaal bij de NOS om de Champions League te analyseren.

„Heerlijk dat Eredivisie Live me de mogelijkheid biedt om iedere week bij de voetballerij betrokken te blijven. Aanvankelijk zal ik nog geen wedstrijden van Feyenoord doen, maar als de scherpe kantjes van mijn vertrek na de spelersstemming eraf zijn, zal ik ook gewoon in De Kuip mijn gezicht laten zien”, zegt Been

‘Vertrek doet nog pijn’
Mario Been, ex-trainer van Feyenord, spreekt van een smetje op zijn trainerscarrière. “Het leven gaat door, hoewel mijn vertrek nog steeds pijn doet. Ik kan het wel steeds beter een plekje geven.”

“Er blijven voor mij veel vragen bestaan en hopelijk krijg ik daar ooit nog eens antwoorden “, zegt Been. “Dat assistent-trainer Leon Vlemmings zich solidair heeft verklaard na een gesprek met Van Geel, zegt veel. Wij opereerden echt als team.

Been gunt Koeman het allerbeste
Mario Been gunt Ronald Koeman het allerbeste. „En de club Feyenoord natuurlijk ook. Met het vertrek van Luc Castaignos en Georginio Wijnaldum hebben we 29 doelpunten ingeleverd, maar met de terugkeer van een fitte Sekou Cissé en de komst van Guyon Fernandez van Excelsior moet dat voor een groot gedeelte op te vangen zijn.”

Bijna alle ploegen zijn verzwakt en ik denk dat Feyenoord met een goede fase mee kan doen voor een plaats achter de top drie en AZ”, laat Mario Been als analist van Eredivisie Live direct weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *