FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ron Vlaar kan zich wel vinden in aanpak van Koeman

Ron Vlaar denkt dat Feyenoord er goed aan heeft gedaan om Ronald Koeman als nieuwe trainer aan te stellen. De aanvoerder stapte onlangs naar het bestuur om te praten over trainer Mario Been, die vervolgens vertrok. Vlaar is tevreden met de keuze van het bestuur voor een nieuwe trainer.

“Hij heeft er wel kijk op; ik denk dat hij onze groep beter en hechter kan maken”, laat Vlaar weten aan NUsport. De 26-jarige tweevoudig international ziet dat de goede weg is ingeslagen. “Ik vind dat we nog meer naar elkaar toe moeten groeien, maar ook dat we op de goede weg zijn.”

“We weten dondersgoed wat er van ons wordt verwacht. Meer dan ooit. Als je ziet hoe goed wij trainen en hoe professioneel wij met de situatie omgaan… Daar is helemaal niets mis mee. Als prof moet je zakelijk en privé gescheiden kunnen houden. Je kunt het met iemand oneens zijn, dat maakt niet uit. Als je in het veld maar voor elkaar door het vuur gaat”, besluit Vlaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *