FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Bahia: ‘Ik ben een Rotterdammer geworden’

Het duel tussen Feyenoord en Malaga stond zondagmiddag grotendeels in het teken van het afscheid van twee spelers. Jon Dahl Tomasson en André Bahia zwaaiden de supporters voor het laatst nog een keer toe en werden door het aanwezige Legioen luidruchtig toegezongen.

“Het waren 7 mooie jaren, ik ben een Rotterdammer geworden,” zei Tomasson in een reactie tegenover het publiek. De Deense aanvaller speelde tussen 1998 en 2002 al in Rotterdam en keerde daar vervolgens in 2009 weer terug.

Ook Bahia speelde liefst zeven jaar voor de Rotterdamse club. Vorig jaar raakte hij echter op een zijspoor, waarna hij dit jaar voor een avontuur in Turkije koos. “Jullie zitten in mijn hart,” zei ‘De Rots van Rio’ tegen het Legioen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *