FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord geeft drie supporters stadionverbod

Feyenoord heeft drie aanhangers een stadionverbod opgelegd. Het drietal wordt verantwoordelijk gehouden voor gewelddadig gedrag jegens beveiligers, die een spandoek wilden verwijderen. Leroy Fer, die meermaals heeft aangegeven naar FC Twente te willen verkassen, was het mikpunt.

‘Clubliefde is Fer te zoeken’ stond er op het spandoek. Onlangs had Feyenoord reeds aangekondigd op te treden tegen uitlatingen over spelers en ander personeel. Enkele supporters hadden lak aan die boodschap, hingen het spandoek op zouden zich agressief hebben gedragen.

“Zoals eerder aangegeven moet het nu maar eens gedaan zijn met dat kleine groepje dat zich niet weet te gedragen en op alles en iedereen afgeeft en zelfs op een eigen speler”, gaf algemeen directeur Erik Gudde aan. Hoe lang het stadionverbod geldt, moet nog worden bepaald. “Daar hebben we bij Feyenoord keurige procedures voor, maar wat mij betreft zien we deze mensen heel lange tijd niet meer in ons stadion”, zei het directielid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *