FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Karim Rekik maakt debuut voor Manchester City

Karim Rekik heeft zijn eerste twee wedstrijden in het shirt van Manchester City gespeeld. De jonge verdediger kreeg van manager Roberto Mancini speeltijd tegen een Iers combinatieteam en de Italiaanse topclub Internazionale.

De zestienjarige Rekik verruilde Feyenoord, waar hij nog niet in het eerste speelde, deze zomer voor Manchester City. De Engelsen hebben veel vertrouwen in het talent, getuige de invalbeurten in de strijd om de vriendschappelijke Dublin Cup.

Rekik blonk enkele maanden geleden uit op het EK onder-17, waar hij de titel pakte met Oranje. Een paar weken later werd hij met de Nederlandse talentenploeg al in de groepsfase uitgeschakeld op het WK onder-17 in Mexico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *