FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

RKC contracteert Adil Auassar

RKC Waalwijk kan komend seizoen beschikken over de diensten van Adil . De eerstedivisionist huurt hem voor één seizoen van Feyenoord, waar hij niet kon rekenen op speelminuten. In Rotterdam heeft hij nog wel een verbintenis tot de zomer van 2012.

“Adil is een ervaren karaktervoetballer met een groot loopvermogen”, vertelde hoofdtrainer Ruud Brood over zijn aanwinst. “Hij bewaakt de balans in het elftal en is fysiek sterk. Daarnaast weet Adil wat er gevraagd wordt bij het spelen voor handhaving. Adil heeft de goede drive, wil graag spelen en zich bewijzen.”

Na avonturen bij FC Dordrecht en VVV-Venlo kwam Auassar terecht bij Feyenoord. De middenvelder kwam slechts tot drie optredens in het eerste elftal. De geboren Dordtenaar heeft tot nu tot toe 117 wedstrijden in het betaalde voetbal gespeeld en daarin scoorde hij achtmaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *