FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Vitesse wil Nicky Hofs contract aanbieden

Na Piet Velthuizen keert mogelijk nog een voormalig clubman terug bij Vitesse. De club overweegt namelijk serieus om Nick Hofs een contract aan te bieden, meldt Voetbal International.

De 28-jarige Hofs speelde vorig seizoen bij Apollon Limassol in Cyprus, maar daar werd zijn contract ontbonden. Inmiddels traint de aanvallende middenvelder al enkele weken met Vitesse mee, waar hij een uitstekende indruk heeft achtergelaten op coach John van den Brom.

Eerder liet Vitesse nog weten dat een contract voor Hofs niet aan de orde was, maar daar komt de club op terug. De kans is groot dat de Arnhemmers Hofs op korte termijn uitnodigen om zijn toekomst te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *