FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord krijgt concurrentie in strijd om Immers’

Naast Wesley Verhoek staat er nog een speler van ADO Den Haag in de belangstelling van Fulham. Ook Lex Immers staat op de radar van de Premier League-club, zo meldt het Britse Sky Sports.

Martin Jol, trainer van The Cottagers, wil Immers huren met een optie tot koop. Fulham is niet de enige geïnteresseerde voor de middenvelder. Feyenoord bereidt een bod voor en de speler van de residentieclub ziet een overstap naar de Rotterdammers wel zitten. ADO-commissaris Mark Van der Kallen liet aan Voetbal International weten dat zij vijf miljoen euro verlangen voor Immers, net zo veel als Feyenoord verlangt voor Leroy Fer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *