FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

FC Twente wil Fer nog altijd voor ‘supermarkt’ aanbieding

FC Twente is Leroy Fer nog altijd niet vergeten. Co Adriaanse heeft de komst van de speler van Feyenoord nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. Het lijkt er op dat FC Twente tegen het einde van de transferperiode nog een poging wil wagen.

Adriaanse in gesprek met De Telegraaf: “Het is niet zo dat we geen wedstrijden zullen winnen als Fer niet komt, maar ik wil hem er wel graag bij hebben. Tot en met 31 augustus kan het nog gebeuren. Op het middenveld kunnen we versterking gebruiken, maar Fer is multifunctioneel en kan op meerdere posities uit de voeten. Zo zou Fer ook heel goed in het centrum van de verdediging kunnen spelen. Daarvoor heeft hij alle benodigde kwaliteiten. Maar je hebt wel te maken met prijs-kwaliteitverhouding. Als je in de winkel iets wil kopen en het is enorm duur dan wacht je ook tot het in de aanbieding is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *