FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Lex Immers moet geduld hebben met Feyenoord

Lex Immers moet voorlopig geduld hebben. De voetballer van ADO Den Haag staat open voor een transfer naar Feyenoord, maar die club is nog niet klaar om een bod uit te brengen.

De Rotterdammers hopen de komende dagen de ‘Vrienden van Feyenoord’ te overtuigen van de noodzaak van het aantrekken van Immers. Met de financiële armslag van de externe investeerdersgroep is het voor Feyenoord mogelijk een bod uit te brengen op de multifunctionele clubheld van de Hagenaren.

Door het feit dat Feyenoord moet hopen op steun van investeerders, kan het mogelijk nog weken duren voordat Immers duidelijkheid heeft over zijn toekomst. Volgens het Algemeen Dagblad wil Immers zelf ‘dolgraag’ naar Rotterdam. De krant schrijft dat de ‘Vrienden’ de komst van Immers wel zien zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *