FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leroy Fer verlaat training met enkelblessure

Leroy Fer heeft geblesseerd het trainingsveld van Feyenoord moeten verlaten. De middenvelder heeft volgens Voetbal International-redacteur Martin Krabbendam een blessure aan zijn linkerenkel opgelopen, dit maakte hij woensdagochtend bekend via Twitter.

De verslaggever was bij een training van de Rotterdammers en keek hoe de spelers aan het afwerken waren. Bij Fer ging het mis, waarna hij naar de zijkant moest. Zijn enkel wordt momenteel onderzocht door de clubarts. Volgens Krabbendam moet hij veel last hebben.

Fer wordt de afgelopen weken veel in verband gebracht met een overgang naar FC Twente. Naar verluidt zou de transfer binnenkort doorgang vinden. Wanneer de Tukkers woensdagavond de volgende ronde van de Champions League zouden halen, hebben ze genoeg geld om de vijf miljoen te betalen die de Rotterdamse formatie vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *