FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Lex Immers ziet Feyenoord als stap hogerop

Lex Immers ziet een overstap naar Feyenoord helemaal zitten. De middenvelder van ADO Den Haag is momenteel transferdoelwit nummer één van de Rotterdammers. “Feyenoord is een stap hogerop”, laat Immers weten aan het Algemeen Dagblad.

De afgelopen week werd duidelijk dat de interesse van Feyenoord concreet is voor Immers. De hoofdspeler zelf bleef aanvankelijk stil, maar laat nu zijn licht vallen over de mogelijke transfer. “Ieder mens heeft ambities”, vertelt Immers. “Ik ook, en in mijn ogen is Feyenoord een stap hogerop. Het zijn clubs die je met elkaar kunt vergelijken. Allebei zijn het echte volksclubs. Feyenoord is eigenlijk ADO in het groot.”

“Voor mijzelf heb ik alles een beetje op een rijtje gezet en ik zie een mogelijke overgang als een stap hogerop. Als Feyenoord zich voor mij meldt, hoop ik dat de clubs er snel uit kunnen komen.” Tot nu toe is er nog geen contact geweest tussen Immers en Feyenoord. “Ik weet officieel alleen uit de media dat Feyenoord mij graag wil hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *