FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Villareal wil Jonathan de Guzman contracteren

Er lonkt voor Jonathan de Guzman een mooie transfer. Villarreal heeft namelijk zijn oog laten vallen op de middenvelder van Real Mallorca, zo meldt El Mediterraneo. Villarreal is op zoek naar een creatieve middenvelder na het vertrek van Santi Cazorla naar Malaga.

Aanvankelijk richtte Villarreal haar pijlen op Sergio Canales maar Real Madrid wil de speler enkel verhuren. De 23-jarige Guzman maakte vorig jaar zomer transfervrij de overstap van Feyenoord naar Mallorca. Om die reden is Mallorca nu bereid mee te werken aan een transfer naar Villarreal. In Spaanse media wordt gesproken over een transfersom van zes miljoen euro.

De in Canada geboren De Guzman beschikt over de Nederlandse nationaliteit en hoopt nog altijd op een kans bij het Nederlands Elftal. Spelen bij Villarreal eventueel in de Champions League zou hem hier zeker bij helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *