FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Stefan de Vrij wil werken en is erg leergierig’

Cor Adriaanse was een aantal jaren geleden trainer van Feyenoord B1 en werkte toen samen met onder andere Stefan de Vrij. De jeugdtrainer is vol lof over de verdediger die een vaste plaats wist te bemachtigen in het eerste elftal van de Rotterdamse club.

“Stefan komt uit een goed milieu, is een goeie jongen en dat straalt hij uit in de groep. Geen grote prater. Ik moest de woorden er soms uittrekken. Maar hij wil wel werken en is leergierig”, aldus Adriaanse tegenover De Telegraaf.

De jeugdtrainer ziet nog wel ruimte voor verbetering bij De Vrij. “Stefan moet als verdediger nog meedogenlozer worden. Af en toe moet je ook wel eens een bal ‘wegroeien’. Maar de mensen vergeten wel dat hij nog maar net senior is en al 40 wedstrijden voor Feyenoord op zijn naam heeft staan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *