FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord zoekt investeerder voor aankoop

Feyenoord is op zoek naar investeerders die één zomeraankoop voor de club willen financieren. “Dat kunnen eventueel de Vrienden van Feyenoord zijn”, zegt technisch directeur Martin van Geel tegenover NUsport. “Maar het mogen van ons ook andere externen zijn.”

De directie en raad van commissarissen van Feyenoord zijn tot de conclusie gekomen dat de Rotterdamse club deze zomer beter geen geld kan uitgeven aan transfers, ondanks de vele transferinkomsten en het vrijgekomen salarisbudget.

Zwarte cijfers
Feyenoord moet komend seizoen van de KNVB zwarte cijfers schrijven om uit categorie 1 te geraken en wil zijn proflicentie niet in gevaar brengen door onnodige risico’s te nemen.

Momenteel onderzoekt Feyenoord wat de beste constructie is om via een omweg toch de komst van een aanvallende versterking financieel mogelijk te maken.

Dat zal de nodige tijd in beslag nemen. “Je moet eerder aan weken denken dan aan dagen”, aldus Van Geel. “We gaan dit proces langzaam opstarten.”

Immers
Van Geel gaat niet in op namen, maar ingewijden bevestigen aan NUsport dat Lex Immers (ADO Den Haag) voor Feyenoord kandidaat-versterking nummer één is, omdat hij als spits én als middenvelder uit de voeten kan.

Spelmaker Lasse Schöne van NEC staat ook nog altijd op een lijstje bij Feyenoord, maar op hem zal eventueel pas worden geboden als een transfer van Immers afketst. Spits Bas Dost van SC Heerenveen wordt als te duur beschouwd om extern te financieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *