FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord eerste reserve voor Ryo Miyaichi

Feyenoord hoopt nog altijd dat het Ryo Miyaichi kan huren van Arsenal. De Japanse aanvaller, die vorig seizoen een goede indruk achterliet in De Kuip, hoort op 15 augustus of hij een werkvergunning krijgt om in de Premier League te spelen.

Krijgt de achttienjarige vleugelspits die niet dan hebben de Rotterdammers een grote kans op Miyaichi. “Ik heb begrepen dat wij bovenaan het lijstje staan van clubs om hem aan te verhuren”, aldus technisch directeur Martin van Geel tegenover NUsport. “Onze contacten met Arsenal zijn goed en ik heb begrepen dat Ryo zelf graag terug wil naar Feyenoord, mocht hij niet in Engeland kunnen blijven. Krijgt hij geen vergunning, dan gaan we meteen naar Londen om te praten.”

Ook als Miyaichi niet komt, wil Van Geel alsnog een speler proberen te huren van Arsenal. “Misschien zijn er dan andere mogelijkheden om een speler van die club te huren”, aldus Van Geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *