FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Fer speelt honderdste wedstrijd voor Feyenoord

Feyenoord boekte in zijn openingswedstrijd van het seizoen een 2-0 uitzege op Excelsior. Voor de veelbesproken Leroy Fer, grote uitblinker op het kunstgras van Woudestein, was het zijn honderdste competitiewedstrijd in dienst van de stadionclub.

De middenvelder werd kort geleden nog verguisd door de eigen aanhang vanwege zijn openlijke flirt met FC Twente. Fer weigerde bij te tekenen bij Feyenoord en vond zelfs zijn eigen rouwkaart in zijn brievenbus. Fer gaf antwoord op de enige juiste manier: uitblinken op het veld.

De 21-jarige Leroy Fer debuteerde in het seizoen 2007/08 in de hoofdmacht van Feyenoord en verwierf zichzelf al snel een vaste plek in het elftal. In zijn honderd tot op heden gespeelde wedstrijden was de middenvelder twaalf keer trefzeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *