FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

ADO wijst bod van Feyenoord op Immers af

ADO Den Haag is niet van plan om Lex Immers zomaar de deur uit te laten lopen. De middenvelder annex aanvaller staat in de belangstelling van Feyenoord, dat onlangs een eerste bod uitbracht op Hagenees. Het bod werd echter afgewezen door de hofstedelingen.

“Er is zaterdag een gesprek geweest en Feyenoord heeft toen een bod neergelegd,” liet ADO-trainer Maurice Steijn weten tegenover EredivisieLive. “Dat bod is niet geaccepteerd.”

Het verschil tussen vraag en aanbod is nog te groot momenteel. “Wij hebben een bepaald idee bij de waarde van Lex. Feyenoord denkt daar blijkbaar anders over. Ik hoop dat het verschil zo groot blijft, want dan komen beide partijen er niet uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *