FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Luc Castaignos zit dichten tegen basisplaats aan bij Inter’

Wesley Sneijder is onder de indruk van de ontwikkeling van Luc Castaignos. De aanvaller maakte deze zomer de overstap van Feyenoord en Internazionale. Hij heeft tot dusver weinig moeite met het grote niveauverschil.

“Of hij nu al een basisplaats kan veroveren?”, vraagt Sneijder zich af in De Telegraaf. “Waarom niet? Hij zit er in elk geval al heel dicht bij. Tijdens de wedstrijd om de Supercup is hij ingevallen en Goran Pandev niet bijvoorbeeld.”

Natuurlijk merkt de achttienjarige spits de verschillen. “Castaignos zei dat het tempo wel veel hoger lag dan in Rotterdam. Maar je zag hem snel overschakelen en sneller gaan handelen”, aldus Sneijder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *