FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil meer dan vijf miljoen vangen voor Fer

Feyenoord is nog altijd vastberaden om Leroy Fer niet zomaar te laten gaan. De middenvelder wil dolgraag naar FC Twente vertrekken, maar technisch directeur Martin van Geel laat hem alleen de deur uit lopen als ‘het bod van Twente het bedrag van Wijnaldum overstijgt’.

Dat heeft Voetbal International opgevangen. FC Twente zal op korte termijn weer contact opnemen met Feyenoord om te praten over een overgang van Fer, die vrijdag veruit de beste man was van de Rotterdammers in de uitoverwinning op Excelsior (1-2).

Mogelijk wordt Lex Immers zijn vervanger. De aanvallende middenvelder van ADO Den Haag staat in de belangstelling Feyenoord, maar zijn club wees een Rotterdams bod af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *